Reviews

★★★★★

“Zeer aangename eerste ervaring met voetreflexologie. André gaf een duidelijke uitleg over de therapie en de verschillende voetzones. Hij nam echt de tijd om alles uitgebreid te behandelen en in detail te overlopen. Achteraf gaf hij nog enkele praktische tips mee. Kortom een aanrader.”

Nina

★★★★★

“Zeer professionele man die voldoende informatie geeft tijdens de sessie. Hij toetst ook regelmatig af om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de klant. Aangename ervaring. Aanrader!”

Annelies Bertels

★★★★★

“Ik heb een ongelofelijke ervaring gehad. Andre is een erg warm en aangename man met een zeer deskundige kennis en aanpak. Het ontvangst was erg hartelijk en je voelt je meteen op je gemak. Hij legt alles erg goed uit en doet alles om je op je gemak te laten voelen. Heeft men voeten goed aangepakt en weet goed wat hij doet. Niet alleen mijn voetjes zijn verwend, maar men soul en ook men lichamelijke ongemakken zijn verlicht! Zeker doen!! Dank je André voor je jou zijn.. mij zie je zeker terug!”

Suzanne

★★★★★

“Zeer ervaren, vriendelijke man!”

Ann-Sophie

★★★★★

“Met hart en ziel doet André zijn job. Van zijn passie heeft hij dan ook zijn beroep gemaakt. Regelmatig je voeten laten behandelen geeft je de positieve spirit om gezond verder te gaan met en in je leven. So I say,GO for iT!”

Karin

★★★★★

“Tijd nemend, aandacht en luisteren. Professioneel ! Het was een ontspannend moment waar ik dagen later nog van kan genieten. Ook merkelijk resultaat! Andre heeft gouden handen!”

Theo

★★★★★

“André is een geweldig man die weet waar hij mee bezig is. Gewoonweg fantastisch!!”

Inge

★★★★★

“Ik wist totaal niet wat te verwachten, maar Andre gaf een duidelijke uitleg. Ik ben onder de indruk van zijn kunnen,ik heb er letterlijk energie van gekregen. Ook tools om verder thuis aan de slag te kunnen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en kijk uit naar de volgende keer.Heel vriendelijke en heel professionele man.Hij neemt ook echt tijd en dat voelt fijn.”

Vanessa

★★★★★

“Fijne ervaring. Veel uitleg gekregen. Het was heel ontspannend en interessant.”

Evita

★★★★★

“Professioneel en attent Vriendelijk kan hem gewoon aanbevelen en merk ook het resultaat. Neemt zijn tijd en je bent zeker geen nummer. kijk naar de volgende behandeling”

Theo