Reviews

★★★★★

“Na een warm welkom wees André met veel deskundigheid al mijn zwakkere plekken aan. Beginnend met mijn schouders, waar ik al maanden voor naar de kiné ga. Hij detecteerde zorgvuldig oa ook het tekort aan water drinken en mijn dagelijkse reflux/brandende slokdarm. Op een vriendelijke bemoedigende manier gaf hij daarbij ook raad en tips voor, die hij ook zal doormailen. Dit is een verhaal dat zeker vervolgd wordt! Ik had nadien voor het eerst in lang tijd ook een goede nacht! Dank jewel André”

Martine

★★★★★

“Heel vakkundig. Gaf uitleg op een heel begrijpelijke manier. Nam zijn tijd en geeft het gevoel je het waarover het gaat. Aangename sfeer en zorgde dat je kon ontspannen. Gerichte vragen en aandacht aan reacties op de behandeling. Aanrader en ik kijk uit naar de volgende sessie. Ik geniet er nog van en belangrijkste is het bekomen resultaat.”

Theo

★★★★★

“Ik was zijn oefenmateriaal tijdens zijn opleiding. Voel dus letterlijk hoe goed en professioneel hij geworden is. Dat hij nog vele jaren mag doorgaan, we lopen er wel bij....”

Lex

★★★★★

“Iemand die weet waar hij mee bezig is. Zeer vakkundig en zorgzaam.”

Mien

★★★★★

“Op de valreep nog bij André geweest voor een professionele voetreflex-sessie. André is uiterst professioneel, en gaat grondig te werk. Echt een aanrader. Zoals elke 'alternatieve' genezer, amuseert hij zich NIET met symptoonbestrijding, maar 'neemt hij de koe bij de hoorns', m.a.w. hij gaat op zoek naar de oorzaken, en behandelt die superprofessioneel. Uiteraard, alle COVID-protocollen nageleefd. Het is mij dan ook een raadsel dat hij, weeral, moet sluiten. :-( Dank je André !!”

Luc

★★★★★

“De behandeling was super. Andre is supervriendelijk en weet waar hij mee bezig is en dat voel je direct. De behandeling wordt heel goed uitgelegd. Een aanrader!!!”

Nuri

★★★★★

“Een van de weinigen voetreflexologen die professioneel werkt.uitzonderlijk”

Philippe

★★★★★

“Op en top professioneel! Super professionele en persoonlijke aanpak. Uiteraard alle maatregelen inzake hygiene en corona werden strikt opgevolgd ! Een echte aanrader.”

Luc

★★★★★

“Fantastische ervaring, zeer waardevol jammer dat reflexologen zo zeldzaam zijn. Philippe .”

Philippe

★★★★★

“Heel fijn om daar te komen!”

Laura